بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان
بازرسکل استان قم در راس یک هیات بازرسی از مرکز درمان ناباروری طهورا در قم بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان قم، حجتالاسلام محمود طالبی در راستای حمایت از سرمایهگذاری در مراکز درمان ناباروری و مراکز فعال در حوزه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راس یک هیات بازرسی از مرکز درمان ناباروری و جراحی محدود طهورا بازدید کرد.
بازرس کل استان قم ضمن حضور در بخشهای مختلف مرکز نظیر سلولهای بنیادی، آزمایشگاه آندرولوژی، اتاق جنین شناسی، بخش ivf و... از نزدیک در جریان فعالیتهای این مرکز قرار گرفت.
در پایان با برگزاری نشست تخصصی، مسائل و مشکلات مرکز مورد بررسی قرار گرفت و دستوراتی از سوی بازرسکل استان قم در راستای حمایت از تولید و سرمایهگذاری و اجرای قانون جوانی جمعیت، صادر شد.
در این نشست با توجه به مشکلات مربوط به تأمین زمین جهت احداث مرکز تخصصی ناباروری، مقرر شد بازرسی کل استان قم موضوع امکان تخصیص زمین از سوی ادارهکل راه و شهرسازی استان را مورد بررسی قرار دهد.
همچنین با توجه به ادعای مدیرعامل مرکز مبنی بر قطع پوشش بیمهای سازمانهای بیمهگر پایه (تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و...) به دلیل مکاتبه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم مبنی بر عدم تمدید پروانه مرکز در موعد معین، مقرر شد موضوع توسط بازرسی کل استان مورد بررسی قرار گرفته و چنانچه آن مرکز به تکالیف خود درخصوص اقدام به موقع جهت تمدید پروانه اقدام کرده، مساعدت لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای حمایت بیمهای از زوجین نابارور صورت گیرد.
با توجه به فعالیت مرکز در زمینه سلولهای بنیادی، مقرر شد بازرسی کل استان اقدامات لازم جهت بازدید رئیس پارک علم و فناوری قم از این مرکز جهت ارزیابی فعالیت آن و امکان صدور پروانه مربوط به مؤسسات دانش بنیان را به عمل آورد.
